Welke attracties zijn gesloten in de Efteling

Welke attracties zijn gesloten in de Efteling? Lees het hier!

Welke attracties zijn gesloten in de Efteling? Voordat je naar de Efteling gaat is het natuurlijk fijn om even te kijken welke attractie die dag gesloten zijn. Er is natuurlijk af en toe onderhoudt aan een attractie. Het kan zomaar zijn dat een show niet doorgaat zoals met Raveleijn.

Welke attracties zijn gesloten in de Efteling?

Hieronder een mooi overzicht van de attracties of shows die momenteel of binnenkort voor een langere tijd gesloten voor onderhoud. Kijk ook goed op de website van de Efteling want het kan zijn dat dit gewijzigd is.

 • Raveleijn
  einddatum onbekend
 • Joris en de Draak
  16 september t/m 27 september 2019
 • Villa Volta
  30 september t/m 11 oktober 2019
 • Gondoletta
  21 oktober t/m 12 december 2019
 • PandaDroom
  4 november t/m 6 december 2019
 • Stoomtrein
  19 november t/m 20 november 2019
 • Piraña
  2 december 2019 t/m 27 maart 2020

Welke attracties zijn open in de winter Efteling?

Beleef de warmste momenten tijdens de winter Efteling.  De winter Efteling is vanaf 11 november 2019 tot en met 2 februari 2020. Maar welke attracties zijn er dan open.

Alle attracties zijn open ook de buitenbanen zijn geopend zolang het weer het toelaat. Natuurlijk kunnen er attracties gesloten door onderhoudt. Daarnaast heeft de winter Efteling extra entertainment, je kan rondjes schaatsen op de ijsbaan of langlaufen, daarnaast kan je mee dansen tijdens het winterfeest van de Sneeuwprinses en de vuurprins.

Tot slot.

Er kunnen dus attractie gesloten zijn tijdens je bezoek aan de Efteling. Op de website van de Efteling kan je kijken of het op de dag dat je komt druk is en welke Attracties op de dag dat je gaat dicht zijn. Ook kan je bij de openingstijden van de Efteling kijken welke parkshows er zijn op de dag dat je er bent.

Bedankt voor het lezen, wil je graag reageren dan kan dat onderaan deze pagina.

Bekijk ook onze top 5 pretparken Nederland.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *