Vakantiepark Efteling Loonsche land? Bekijk ons review van dit leuke vakantie park!

Vakantiepark Efteling Loonsche landVakantiepark Efteling Loonsche land? Een dagje Efteling is ontzettend, zeker als je kinderen hebt maar wat nog leuker is, is een weekend of een midweek naar het vakantie park Loonsche land van de Efteling. Een zeer unieke ervaring en onbeperkt toegang tot het pretpark. Dit vergeten je kinderen nooit meer!!

Op deze pagina alles over dit fantastische vakantie park!!

Vakantiepark Efteling Loonsche land?

themakamer boomzicht Efteling loonsche landOp loopafstand van het pretpark en aan de rand van het natuurgebied Loonsche land ligt het vakantie park Efteling Loonsche land. Heerlijk uitrusten van een dagje in het pretpark kan heerlijk in dit fantastische vakantie park. Overnacht in hutten bedekt met duinzand en heide of kijk uit over de boomtoppen. Het vakantie park beschikt over eenvoudige knusse vakantie woningen en hotelkamers allemaal gemaakt van natuurlijk materiaal. Dit allemaal inclusief onbeperkt toegang tot de Efteling.

Dichter bij de natuur kan je niet zitten. Bekijk hieronder de vakantie woningen.

Huisjes Efteling Loonsche land

Je kan hier kiezen uit verschillende vakantie woningen of knusse themakamers waar je de luxe van een hotel hebt met de privacy van een vakantiewoning.

Klik hier voor alle vakantie woningen in Efteling Loonsche land. 

Themakamers Efteling Loonsche land.

Als je goedkoop wilt overnachten en toch de privacy wilt hebben van een vakantie woning kan je kiezen uit één van de 3 themakamers. Deze themakamers hebben de  luxe van een hotelkamer inclusief ontbijt maar ook de privacy van een vakantie woning. Dit is echt ideaal!! De kamers zijn super leuk, bekijk de kamers hieronder.

Je hebt 3 verschillende leuke themakamers. Boomzicht, Waterzicht en Duinzicht.

Themakamer Boomzicht

themakamer boomzicht Efteling loonsche land Heerlijk overnachten tussen de boomtoppen, deze bijzondere themakamer kan je boeken voor 4 of 6 personen. De kamers worden door middel van een houten loopbruggen op hoge palen met elkaar verbonden. Ontbijten kan heerlijk in het Hotel.

Bekijk de prijzen en meer foto’s 

Themakamer waterzicht

huisjes Loonsche land Heerlijk aan het water overnachten in deze super leuke themakamer dicht bij het hotel waar je ’s ochtends kunt ontbijten. Een super leuke vakantie woning met de luxe van een hotel. Bekijk snel meer foto’s

Bekijk hier de prijzen en meer foto’s 

Themakamer Duinzicht

Efteling Loonsche land Een super knus huisjes midden in de duinen, een leuke en goedkope ervaring, ook bij dit vakantiehuisje heb je onbeperkt toegang tot de Efteling. Een mooie ervaring om hier te overnachten. Bekijk de foto’s

Bekijk hier de prijzen en meer foto’s 

Vakantie woningen Efteling Loonsche land: 

Hieronder 4 verschillende vakantie woningen. Zeer leuke huisjes waar je lekker kan genieten met je familie of je vrienden, deze vakantie woningen zijn iets duurder dan de themakamers hierboven, daarnaast heb je wel je eigen kookfaciliteiten maar heb je geen ontbijt in het hotel. Je kan wel in het huisje zelf koken en dat kan weer niet in de themakamers dus daar moet je weer uiteten wat weer extra geld kost.

Je kan hier kiezen uit 4 verschillende vakantie woningen voor meerdere personen.

Hut-12 personen. 

huisjes Loonsche land Een knus hutje die plek biedt voor 12 personen, je hebt een unieke ligging in de natuur en je eigen kookfaciliteiten, uiteraard ook onbeperkt toegang bij het pretpark voor de aantal personen die er overnachten.

Klik hier voor meer foto’s 

Hutten voor 6 personen

vakantiewoning Efteling Loonsche land Ook weer een knus hutje maar dan voor 6 personen met ook weer een unieke ligging in de natuur en je eigen kookfaciliteiten. Ook hier krijg je voor de aantal personen die overnachten onbeperkt toegang tot het park. Bekijk de foto’s hieronder of klik op de afbeelding

Klik hier voor de prijzen en meer foto’s 

Allergeen arme hutten 6 personen

Vakantiepark Efteling Loonsche land Super leuke huisjes met een mooie ligging, deze huisje zijn stofarm gemaakt en via het microvezelmethode  schoongemaakt. Ook hier onbeperkt toegang tot het park en een eigen kookfaciliteit.

Lees meer over deze vakantie woning. 

De Schaapskooi 12 personen

schaapskooi Efteling Loonsche land Een leuk huisje voor 12 personen bedekt met riet. Altijd al willen slapen naast een soort van kinderboerderij waar kinderen lekker kunnen klimmen en klauteren. Bekijk dan deze woning eens. Leuk voor een uitje met de familie of vrienden.

Bekijk hier de prijzen en meer foto’s 

Dit waren dan alle vakantie woningen van het vakantie park Efteling Loonsche land, je kan natuurlijk nog goedkoper door het hotel van Loonsche land te boeken. Hieronder een overzicht van hotel het Loonsche land.

Bekijk hieronder de video ‘Kom overnachten in vakantiepark Efteling Loonsche land.

Hotel Loonsche land

hotel Loonsche landWil je graag overnachten bij de Efteling maar je wilt het ook weer niet te duur maken. Dan kan je kiezen voor het hotel in vakantie park het Loonsche land. Heerlijk genieten van de leukste hotel kamers, daarnaast heb je hier ook onbeperkt toegang tot het pretpark, je bent dichter bij het restaurant om te ontbijten en ook dichter bij de halte voor het treintje die je rechtstreeks naar de ingang van het pretpark brengt.

Klik hier om alle kamers en prijzen te bekijken. 

Efteling Loonsche land boeken

Wil je graag boeken dan raad ik je echt aan om dit gewoon via de Efteling website te doen, hier staan meestal de beste prijzen en vaak met korting. Daarnaast krijg je je eigen inloggegevens waar je nog dingen kan bijboeken, waar je al je gegevens kan zien, je kenteken van auto kan opgeven voor gratis parkeren en nog veel meer.

Als je ruim van te voren reserveert kan je ook nog in 2 termijnen betalen en heb je misschien ook nog vroeg boek korting van 15%.

Klik hier om direct naar de website te gaan van de Efteling. 

Efteling Loonsche land plattegrond

Hieronder de plattegrond van het vakantie park. Klik op de afbeelding om direct naar de website te gaan.

Vakantiepark Efteling Loonsche land

Afstand Loonsche land naar ingang Efteling

treintjeLoonsche landVakantiepark Efteling Loonsche land ligt op 15 minuten loopafstand van het pretpark, dit is makkelijk te doen. Om het nog makkelijker te maken rijdt er elke 30 minuten een treintje die je rechtstreeks naar het pretpark brengt, dit kost je niks extra’s.

Wel kan je heel het vakantie park en het vakantie park Efteling Bosrijk in één keer bekijken want er moeten natuurlijk nog meer mensen worden opgehaald.

Tot slot.

Vakantie park Efteling Loonsche land is een super mooi en super schoon park waar je heerlijk kan uitrusten van een dagje Efteling. Heb je langer geboekt dan zijn er in het park ook nog genoeg activiteiten die je kan doen en het dagje Efteling een keer kan overslaan. Aankomende herfst vakantie (oktober 2019) wordt het mijn tweede keer dat ik hier ga overnachten. De eerste keer hadden wij gekozen voor het hotel Loonsche land (zomer 2018)  wat ons prima is bevallen, nu willen we toch een beetje meer privacy en hebben nu gekozen voor themakamer duinzicht.

Waarom ga je in een korte tijd nog een keer? 

Omdat ik en mijn gezin zo genoten hebben van de overnachting en vooral het pretpark dat we dit zeker elk jaar een weekend willen doen. Zeker als je meerdere dagen gaat kan je het bezoeken van het pretpark beter verdelen en hoef je niet perse een hele dag te lopen.

Bedankt voor het lezen van dit artikel, en wil je graag reageren dan kan dit onderaan deze pagina.

Ook leuk om te doen is overnachten bij attractiepark slagharen, lees hier meer over.