Pretparken waar je kan overnachten

Pretparken waar je kan overnachten?

Pretparken waar je kan overnachten? Een dagje naar een leuk pretpark met de familie is ontzettend leuk, maar daar een paar dagen of een mid week overnachten is natuurlijk nog veel leuker en kan je elke dag het attractie park bezoeken. Er zijn meerdere parken waar je kan overnachten, hieronder een mooi overzicht.

Pretparken waar je kan overnachten?

Hoe bijzonder zou het zijn als je gewoon kan overnachten bij je favoriete attractie park. Hieronder een mooi overzicht van Pretparken waar je kan overnachten.

Efteling overnachten en ticket

Pretparken waar je kan overnachtenAllereerst beginnen we met de Efteling. Want bij de Efteling kan je overnachten in het Efteling hotel of in één van de 2 grote vakantie parken zoals Loonsche land en Bosrijk. Het is niet goedkoop maar zeker de moeite waard om dit met je gezin te doen. Daarnaast heb je onbeperkt toegang tot de Efteling ook op de dag dat je aankomt. Daarnaast mag je het park een half uur eerder op dan alle andere gasten en zijn er wat attractie waar je ook eerder in mag zoals Droomvlucht.

Bij de Efteling heb je dus 3 opties om te overnachten, het Loonsche land zit op 15 minuten loopafstand maar er rijdt ook een treintje om je naar de ingang te brengen. Hetzelfde geldt ook voor bosrijk. Wil je in een hotel overnachten of in een leuk sprookjes-achtig huis in één van de twee vakantie parken.

Wil je voordelig overnachten bij de Efteling, bekijk dan hier alle prijzen.

Video 8 redenen om te overnachten in vakantiepark Efteling Loonsche land.

Wil je voordelig overnachten bij de Efteling, bekijk dan hier alle prijzen.

Overnachten Attractie park Slagharen.

Overnachten Attractie park SlagharenOok bij het populaire attractie park Slagharen kan je overnachten. Het park heeft naast het waterpark ook nog een vakantiepark en een Camping waar je kan overnachten en het park kan bezoeken. Wil je graag overnachten op een vakantie park in het zelfde thema als het pretpark. Wie hier wilt gaan overnachten heeft de keuze uit verschillende Wild west accommodaties zoals een knusse Cowboy Cottage of een luxere lodge zoals de Nevada en Yellowstone lodge. Maar je kan ook overnachten Wigwam, erg leuk voor de kinderen.

Ga je liever kamperen met je eigen caravan, vouwwagen of camper dan dit ook. Je hebt dan ook onbeperkt toegang tot het attractie park met ruim 30 attracties.

Wil je voordelig overnachten bij Attractiepark slagharen, bekijk dan hier alle prijzen.

Video overnachten bij Attractiepark Slagharen.

Wil je voordelig overnachten bij Attractiepark slagharen, bekijk dan hier alle prijzen.

 

Overnachten Duinrell.

Nummer 3 in onze lijst met de beste pretparken in Nederland is Duinrell. Een ontzettend leuk park met veel attractie en daarnaast nog een mooi zwembad. En ook dit park biedt verschillende overnachtingen. Je zit dicht bij het strand en midden in de natuur, daarnaast heb je meer dan 40 attracties in je achtertuin.

Je kan kiezen uit verschillende Duingalows, op de Camping of in luxe lodge tenten. Je hebt onbeperkt toegang tot het attractie park en elke dag mag je tussen 10:00 en 14:00 twee uur in het Tikibad.

Wil je voordelig overnachten bij Duinrell, bekijk dan hier alle prijzen.

Video overnachten Duinrell.

Wil je voordelig overnachten bij Duinrell, bekijk dan hier alle prijzen.

Overnachten Walibi Holland.

Ja ook Walibi Holland heeft zijn eigen vakantiepark pal naast het attractie park. Na een dag vol adrenaline in het park kan je nu even bijkomen in één van de 142 comfortabele bungalows. Ben je weer bijgekomen dan kan je de volgende dag weer HARD gaan.  Walibi village is een aanrader voor families en vrienden groepen die graag de uitdaging aangaan met alle verschillende achtbanen in het park. Zit je er een week  dan kan je ook lekker een dagje genieten van het zwembad.

Wil je voordelig overnachten bij Walibi Holland, bekijk dan hier de prijzen.

Video overnachten Walibi Holland.

Wil je voordelig overnachten bij Walibi Holland, bekijk dan hier de prijzen.

Overnachten Beekse bergen.

Geen pretpark deze keer maar wel een super leuke ervaring is het overnachten in dierentuin de Beekse bergen. Je slaapt hier werkelijk tussen de wilde dieren. Echt een unieke ervaring. Daarnaast heb onbeperkt toegang tot het safari park, speelland, dierenrijk en Zooparc.

Word één met de natuur!!! Bekijk de video hieronder. 

klik hier om alle opties te bekijken voor een overnachting in Beekse bergen.

Tot slot.

Overnachten in of bij een pretpark is een leuke unieke ervaring, zeker als je kinderen hebt word dit een mooie herinnering die ze niet gauw vergeten. Zelf ben ik al 2 keer een weekend bij het Efteling Loonsche land geweest en ga dit zeker nog wel een keer doen. De eerste keer was in het hotel van Loonsche land met een super mooi en schoon hotelkamer. De tweede keer hadden we huisje wat makkelijker is omdat je dan een keuken hebt, dus drinken en eten kan je zelf meenemen. Dit kan in een hotelkamer ook maar dan heb je geen koelkast om het koud te zetten.  De Efteling is absoluut één van de beste Pretparken waar je kan overnachten.

Bedankt voor het lezen en alvast veel plezier bij een overnachting bij je favoriete pretpark. Wil je graag reageren op dit bericht dan kan dat onderaan deze pagina.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 gedachten over “Pretparken waar je kan overnachten?”