Pretparken waar honden zijn toegestaan

Pretparken waar honden zijn toegestaan? Lees het hier!

Pretparken waar honden zijn toegestaanPretparken waar honden zijn toegestaan? Altijd fijn dat als je met je gezin een leuk pretpark gaat bezoeken dat je je beste vriend de hond ook mee mag nemen. Helaas mag dit niet overal, en in principe begrijp ik dit wel want honden moet natuurlijk ook hun behoefte doen en niet iedereen ruimt dit op. Maar kan je niet zonder je hond dan heb ik hieronder een lijstje gemaakt met pretparken waar honden zijn toegestaan.

Pretparken waar honden zijn toegestaan?

In het meest populaire pretpark van ons land de Efteling mogen helaas geen honden komen, hieronder een overzicht van pretparken waar dit wel mag.

Attractiepark slagharen.

Nummer 2 van onze top 5 beste pretparken in Nederland, hier mogen honden mits aangelijnd gewoon mee het pretpark op. Het is wel verplicht om de behoefte van de hond op te ruimen. Om je hond mee te nemen naar het pretpark hoef je geen extra toeslag te betalen. Als er schade is door je hond ben je hier zelf wel aansprakelijk voor.

Lees hier meer over op Slagharen.nl

Duinrell.

Ook in Duinrell is het mogelijk je hond aangelijnd mee te nemen, dit geldt echter niet voor het Tikibad of Duinrell plaza. Wel ben je verplicht een opruimzakje mee te nemen en natuurlijk te gebruiken.

Familie park Drievliet.

Honden zijn hier ook welkom mits aangelijnd en na aankoop van entree hond en kakzak zoals ze het daar noemen. Dit kost € 2,50

Julianatoren

Ook bij Julianatoren in Apeldoorn is het ook toegestaan om een hond mee te nemen. Hier gelden dezelfde regels al hierboven maar er wordt geen toeslag berekent. Er is vers water aanwezig voor de hond en bij een ongelukje kan je zelfs een gratis hondenschepje ophalen bij de hoofdkassa.

Klik hier om meer te lezen op de website van Julianatoren. 

Avonturenpark Hellendoorn

Ook hier mogen dus honden, dit kost je 1 euro extra maar je krijgt er wel een hondenzakje voor terug. Honden mogen niet naar de shows of in de attracties.

Lees hier meer op de website van avonturen park. 

Plaswijckpark Rotterdam.

Een ontzettend leuk park waar je hond dus gewoon mag komen. Je betaald hier wel extra voor en je hond moet aangelijnd zijn. Ik moet erbij zeggen dat ik het wel extreem duur vindt, om je hond mee te nemen betaal je evenveel als een 65+ ticket namelijk € 8,70.

Tot zover mijn lijstje, met de beste pretparken in Nederland waar honden dus zijn toegestaan. Als ik nog iets mis reageer dan onderaan deze pagina.

Pretparken waar honden niet zijn toegestaan.

Hieronder een overzicht van pretparken waar geen honden mogen komen.

Efteling (wel blindengeleidehonden/hulphonden)
Plopsaland (wel blindengeleidehonden/hulphonden)
Madurodam (wel blindengeleidehonden/hulphonden)
Walibi World (wel blindengeleidehonden/hulphonden)
Speelland Beekse Bergen
Toverland

Bedankt voor het lezen, en mis ik iets in de twee overzichten dan kan je onderaan deze pagina reageren. 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *