Pretpark met veel achtbanen

Pretpark met veel achtbanen? Bekijk ze allemaal!

Pretpark met veel achtbanen? Ben je echt helemaal fan van achtbanen en hou je van snelheid en hoogte? Dan zijn er een aantal pretparken in Nederland die je gerust kan bezoeken want het stikt van de achtbanen in Nederland. Op deze pagina alle pretparken met de meeste achtbanen!

Pretpark met veel achtbanen?

Samen met je vrienden zoveel mogelijk achtbanen uitproberen dat is nog eens een leuke challenge. Hieronder een top 5 van alle pretparken met de meeste en snelste achtbanen in Nederland.

Nummer 1. Walibi Holland. 

Walibi Holland staat bekent om de vele snelle achtbanen, het is een ontzettend mooi park waar je zeker met je vrienden naartoe kan gaan voor de achtbanen. Totaal heeft het park 30 attractie met maar liefst 7 snelle achtbanen. Bekijk hieronder de video meest snelle achtbanen van Walibi Holland.

->> Klik hier voor de goedkoopste kaartjes

Nummer 2. De Efteling.

De Efteling is echt voor jong en oud, als je niet naar het sprookjesbos wilt gaan dan kan je altijd gaan voor de stoere snelle achtbanen. De oudste achtbaan is de python deze is 29 meter hoog 750 meter lang en heeft een top snelheid van 85 km/h. Deze gaat ook nog een aantal keer over de kop. Dan hebben we de nieuwste deze heet de Baron 1898, dit is een stalen duik achtbaan die voor het eerst open ging in 2015. Deze heeft een first-drop van maar liefst 37,5 meter hoog is 501 meter lang en heeft een top snelheid van 90km/h.

Totaal heeft de Efteling 5 achtbanen en binnenkort komt daar nog één bij want de bobslee is inmiddels gesloopt en hier komt in de plek een achtbaan. Bekijk hieronder de video met alle achtbanen behalve vogelrok van de Efteling.

->> Klik hier voor de goedkoopste kaartjes

Nummer 3. Toverland.

Het lijkt meer een pretpark voor kinderen maar ook dit park heeft 5 achtbanen, één echt voor kinderen en vier hele snelle achtbanen. De snelste is de nieuwe achtbaan Fënix die maar liefst 95 km/h gaat. Dus ook hier kan je genieten van verschillende achtbanen. Bekijk hieronder de video.

->> Klik hier voor de goedkoopste kaartjes

Nummer 4. Attractiepark Slagharen. 

Ook attractiepark Slagharen heeft leuke en snelle achtbanen, want een pretpark zonder achtbaan dat kan echt niet. De meest snelle achtbaan is de Gold Rush die pas in 2017 open ging. Bekijk hieronder de video van de Gold rush.

->> Klik hier voor de goedkoopste kaartjes

Nummer 5: Duinrell.

Ook dit park telt 3 spectaculaire achtbanen, de kikkerachtbaan, de Falcon een snelle stalen achtbaan en de Dragonfly. De Falcon is de hoogste en de snelste met snelheden van 70 km/h. Bekijk hieronder de video.

->> Klik hier voor de goedkoopste kaartjes

Tot slot.

Als ik helemaal fan zou zijn van achtbanen zou ik kiezen voor Walibi of de Efteling. Eerder de Efteling want deze heeft nog veel meer te bieden dan alleen maar achtbanen en ik heb nog jonge kinderen. Walibi heeft natuurlijk ook meer attracties dan alleen maar achtbanen. Tot zover het artikel over pretpark met veel achtbanen.

Bedankt voor het lezen en wil je reageren dan kan dat onderaan dit artikel.

Bekijk ook nog even de top 5 beste pretparken van Nederland.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *