Overnachten in attractiepark Slagharen

Overnachten in attractiepark Slagharen? Lees hier alles over!

Overnachten in attractiepark Slagharen? De nummer 2 attractie park in onze top 5 beste pretparken in Nederland. Jaarlijks bezoeken gemiddeld 1,5 miljoen mensen het park. En je kan hier ook prima overnachten in het vakantie park of op de camping. Wil je graag een leuk weekend die je niet zal vergeten, lees dan hieronder alles over overnachten in attractiepark Slagharen.

Overnachten in attractiepark Slagharen?

Vakantiepark Slagharen. 

Overnachten in attractiepark SlagharenProef de sfeer van Cowboys, Saloons, Wigwams en Haciënda’s in het vakantiepark Slagharen. Een zeer unieke ervaring om hier te verblijven, dit vergeten je kinderen nooit meer. In het vakantie park kan je kiezen uit diverse wild west accommodaties.

Een leuke cowboy cottage de luxere Nevada of Yellowstone Lodges of hun nieuwe aanwinst de Raccoon Lodge met 3 grote slaapkamers. Ook kan je overnachten in een luxe Wigwam of de Colorado, er is voor ieder wat wils. Wil je liever gaan slapen in een caravan of een tent dan heeft attractiepark slagharen ook nog een Camping. Verder kan je meer lezen over de camping van het park.

Als gast van het vakantie park heb je onbeperkt toegang tot de attractie van het park maar ook de waterspeeltuin Sunny Beach en meestal ook het water park Mexicana.

Elk kind wil wel een groot pretpark in de achtertuin, en dit is je kans om deze droom te realiseren. Klik hieronder op de knop voor de meest recente aanbiedingen.

Camping Slagharen

Overnachten in attractiepark SlagharenWil je liever overnachten in je eigen caravan of tent dan heeft attractiepark Slagharen ook nog een camping. Naast de mooie huisjes of de welbekende wigwam’s heeft de camping ook nog 229 staanplaatsen voor je caravan of tent, is wat goedkoper en je mag ook onbeperkt het attractiepark bezoeken.

Alle staanplaatsen zijn voorzien van een aansluiting voor kabeltelevisie, een eigen parkeerplek bij je staanplaats, 10 ampere stroom. De afmetingen van een staanplaats zijn 10 x 10. Je hoeft ook je hond of kat niet thuis te laten deze mag gewoon mee.

->> Klik hier om meer de meest recente aanbiedingen!

Inclusief gratis toegang tot het attractiepark.

Als je op de camping staat of een huisje hebt in het vakantiepark heb je onbeperkt toegang in het attractiepark. Ruim 30 attracties in je achtertuin welk kind wil dit nu niet! Als je op de Camping staat heb je niet altijd toegang tot het waterpark Aqua Mexicana, dit kan je wel bijboeken. Wel heb je toegang tot het spectaculaire waterspeeltuin.

Ook Cowboys en indianen moeten af en toe even afkoelen.

Hieronder een plattegrond van het camping gedeelte. Klik op de afbeelding om te vergroten.

plattegrond camping slagharen

Plattegrond vakantiepark slagharen

Hieronder een plattegrond van het vakantiepark en de campingplekken, klik op de afbeelding om te vergroten. Je ziet hier heel het vakantiepark, de campingplaatsen en het attractiepark.

plattegrond vakantiepark slagharen

Tot slot.

Tot zover ons artikel “overnachten in attractiepark Slagharen”. Een zeer unieke ervaring die je kinderen nooit zullen vergeten.  Een grote schone camping met verschillende leuke activiteiten en faciliteiten met daarbij nog een groot attractiepark in je achtertuin. Of een mooi vakantie park met zeer leuk huisje met ieder een eigen thema. Bekijk hieronder nog even de video’s.

->> Klik hier om meer de meest recente aanbiedingen!

Wigwam Deluxe – Vakantiepark Slagharen

Waterpark Vakantiepark Slagharen Aqua Mexicana

 De camping

Bedankt voor het lezen, als je wilt reageren op dit artikel dan kan dit onderaan deze pagina.

Liever overnachten in een ander pretpark, lees dan hier meer. 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 gedachten over “Overnachten in attractiepark Slagharen? Lees hier alles over!”