Overnachten bij de Efteling

Overnachten bij de Efteling? Lees hier alles!

Overnachten bij de Efteling? Ben je helemaal gek op de Efteling of wil je een gegarandeerd leuke vakantie hebben met je kinderen? Dan zit bij de Efteling goed. De Efteling heeft meerdere hotels en vakantie parken. Op deze pagina alles over sprookjesachtig overnachten in de Efteling.

Overnachten bij de Efteling?

De Efteling, wie kent het niet? Het grootste en meest bezochte park in ons land. Heerlijk om een dagje te bezoeken maar nog leuker is er een weekend verblijven in één van de hotels of vakantie parken. De Efteling heeft twee hotels en twee super mooie vakantie parken.

Hotels: 

Vakantie parken Efteling:

Allereerst zullen we het hebben over het mooiste vakantie verblijf Efteling Bosrijk.

Efteling Bosrijk.

Overnachten bij de EftelingAls je echt sprookjesachtig wilt gaan overnachten is Efteling Bosrijk de beste keuze die je kan maken. In dit bos staan de leukste huisjes waar je na een lange dag genieten in de Efteling heerlijk kunt uitrusten om de volgende dag weer op pad te gaan.

Het park ligt in de Eftelingsestraat wat pal naar het pretpark zit, naar de ingang is het 10 minuten lopen of ga gewoon lekker met het treintje.

De huisjes zijn zeer sfeervol, je kan kiezen meerder huisjes aan het water of in het bos. Naast het verblijf in Bosrijk krijg je uiteraard onbeperkt toegang tot de Efteling met enkele voordelen dat je het park en een aantal attracties eerder mag bezoeken dan de mensen die niet logeren in het park.

De prijzen om hier te logeren verschillen natuurlijk per huisje en aantal personen, hiervoor kan je beter op Efteling.com kijken wat de mogelijkheden zijn. Of lees verder voor vakantie park Loonsche land wat iets goedkoper kan zijn.

Klik hier voor alle accommodaties van Efteling Bosrijk en de beste prijzen.

“Sprookjesachtig overnachten in de Efteling! Een vakantie om nooit meer te vergeten” 

Bekijk hieronder een video van Efteling Bosrijk .

Efteling Loonsche land.

Overnachten bij de EftelingEen vakantie park midden in de natuur, tussen de bomen of zelf in de bomen. Vakantiepark Loonsche land is een super leuk park met de leukste accommodaties.

Slapen hoog tussen de bomen, of gewoon op de grond aan het water, het kan allemaal in dit park. Een zeer unieke ervaring met natuurlijk onbeperkt toegang tot het attractie park.

Efteling Loonsche land is iets goedkoper dan Bosrijk maar zeker net zo leuk. Het vakantie park staat net zoals Efteling Bosrijk ook in de Eftelingsestraat pal naast het pretpark. Het is dus maar 10-15 minuten lopen naar de ingang of pak hier ook het treintje.

Klik hier voor alle accommodaties van Efteling Loonsche land en de beste prijzen.

Bekijk hieronder een video van Efteling Loonsche land. 

Efteling Hotel het Loonsche land.

Hotel het Loonsche landIn plaats van een huisje in Loonsche land kan je hier ook kiezen voor het hotel van Loonsche land. Een super schoon en mooi hotel waar je beneden lekker even wat kan drinken. Daarnaast is dit ook de locatie om te ontbijten of te dineren. Dit is natuurlijk nog goedkoper dan één van de huisjes in de vakantie parken. Je wordt hier voor de deur opgehaald door het treintje die je rechtstreeks afzet bij het pretpark.

Je kan ook kiezen voor een thema kamer op de grond midden of in de bomen in de natuur, dit is eigenlijk ook een hotel kamer maar dan apart van het hotel.

Klik hier voor de goedkoopste prijzen en accommodaties van Hotel Loonsche land. 

Efteling hotel

efteling hotelDan hebben we nog het beroemde Efteling hotel. Waarschijnlijk als je de foto bekijkt ken je dit gebouw wel. Hier slapen is echt een sprookje, je kan kiezen uit verschillende sprookjesachtige slaapkamers.

Slapen in de vliegende Hollander suite, een Doornroosje suite, een Fata Morgana suite, een circus suite of een Assepoester suite. Het kan allemaal in het Efteling hotel. Een overnachting om nooit te vergeten. Er is voor ieder wat wils. Ook kan je hier gewoon overnachten in een Comfortkamer of in één van de junior suites.

Ook bij een overnachting in het Efteling hotel kan je onbeperkt genieten van het pretpark en daarna lekker uitrusten in je sprookjesachtige hotelkamer. Vanaf het Efteling hotel is het maar 5 minuten lopen naar het pretpark.

Klik hier voor alle accommodaties van het Efteling hotel en de beste prijzen.

Bekijk hieronder een video van het Efteling hotel. 

Overnachten Efteling last minute

Wil je goedkoper naar één  van de vakantie verblijven in de Efteling, bekijk dan op de website van de Efteling alle last minutes. Meestal schilt dit wel een stuk.

Klik hier voor alle goedkope last minutes. 

Ook bij vroegboekkortingen kan je goedkoper een verblijf reserveren.  Weet je al dat je over 4 maanden een weekend of een midweek naar de Efteling wilt gaan profiteer dan 15% vroegboekkorting. Ook hier geldt onbeperkt toegang tot het pretpark.

Bekijk hier alle vroegboek korting  acties. 

Tot slot.

Overnachten bij de Efteling bij één van de 4 vakantie verblijven is een zeer unieke ervaring, zeker voor de kinderen. Losse kaartjes voor de Efteling beginnen al bij de € 40,- per persoon, het is dus misschien leuker om een verblijf erbij te boeken. Als je 1 overnachting boekt bij één van de verblijven mag je 2 dagen onbeperkt genieten van het park. Daarnaast is parkeren ook nog gratis. Dus echt een aanrader.

Bedankt voor het lezen van dit artikel, wil je graag reageren dan kan dat onderaan dit bericht. 

Liever bij een ander pretpark overnachten, bekijk dan Attractie park slagharen eens.