Openingstijden attractiepark slagharen

Openingstijden attractiepark slagharen? Bekijk hier de openingstijden!

Openingstijden attractiepark slagharen? Een super leuk attractiepark voor jong en oud. Wil je er naartoe dan is het belangrijk om te weten hoe laat het park open is en wanneer het weer sluit. Helaas is het park niet het hele jaar open en het is belangrijk dat je goed de website van het park in de gaten houdt want op sommige dagen is er weleens een evenement waardoor het park dicht gaat.

Openingstijden attractiepark slagharen?

Attractiepark slagharen is één van de meest bezochte pretpark in Nederland, jaarlijks heeft het park gemiddeld 1.5 miljoen bezoekers. Hieronder een overzicht met de openingstijden van het pretpark.

Het populaire park is 7 dagen per week open, alleen als er een evenement is kan het park dicht zijn. Zie daarom de kalender op de website.

Het park is open van maandag tot vrijdag van 10:00 tot 17:00 en in het weekend van 10:00 tot 18:00.

Dan hebben we natuurlijk ook nog Aqua Mexicana mocht je daar naartoe gaan. Dit park is ook 7 dagen per week open iedere dag van 10:00 tot 20:00.

->> Klik hier voor de goedkoopste kaartjes

Let op!! Op 6 januari 2020 sluit het pretpark seizoen, het seizoen gaat weer van start op 27 maart 2020. En vanaf maandag 28 oktober is het park alleen in het weekend nog open tot de kerst vakantie dan gaat het park tijdelijk weer 7 dagen per week open. 

Contact gegevens Attractiepark slagharen.

Attractiepark Slagharen
Zwarte Dijk 37
7776 PB Slagharen
Website: www.slagharen.com .

Bekijk de top 5 beste pretparken Nederland. 

Overnachten bij je favoriete pretpark. Lees dit dan eens!!! 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *