Hoeveel kost de Efteling

Hoeveel kost de Efteling? Bekijk hier de beste prijzen!

Hoeveel kost de EftelingHoeveel kost de Efteling? Een dagje Efteling is ontzettend leuk en het is zeker de moeite waard om met je gezin hier een dagje te vertoeven. Maar helaas is kaartjes voor de Efteling niet goedkoop.

 

Hoeveel kost de Efteling?

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen kost een kaartje voor de Efteling € 42,-. Op moment van schrijven kan je nu op de website van de Efteling kaartjes kopen voor € 40,- dus hou de website van de Efteling goed in de gaten voor de goedkoopste kaarten. In het laag seizoen zijn die kaartjes nog 2 euro goedkoper.

Daarnaast moet je ook nog parkeerticket van € 12,50 per auto betalen.

->> Klik hier voor de goedkoopste kaartjes

Nou zijn er in Nederland verschillende spaaracties waar je kan sparen voor een goedkope Efteling ticket. Maar helaas het blijft duur en het wordt elke keer duurder.

De prijs van de Efteling was in 1952 nog 0,80 gulden van de periode van 1956 tot 1965 was het nog 1 gulden.

De Efteling is vanaf die tijd natuurlijk ontzettend gegroeid met meer attracties, meer horeca, meer shows en veel meer personeel. Als het nog steeds goedkoop was waren ze allang failliet geweest.

Goedkoop naar de Efteling kan dus alleen maar met een spaaractie of met een speciale kortingscoupon of zo.

Hoe dan ook, het is echt de moeite waard om hier naartoe te gaan ook al is het zo duur. Het is het meest bezochte park met de leukste attractie en de mooiste sprookjes.

->> Klik hier voor de goedkoopste kaartjes

Liever iets goedkoper een ander pretpark bezoeken? Bekijk dan onze top 5 beste pretparken in Nederland.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *