drukte Efteling vandaag

Drukte Efteling vandaag? Bekijk het hier!!

Drukte Efteling vandaag? Je wilt vandaag of morgen naar de Efteling dan is het zeker even fijn om even te kijken hoe druk het kan zijn. De Efteling is natuurlijk een pretpark die enorm veel bezocht wordt en het gehele jaar open is.

Drukte Efteling vandaag?

Je moet er zeker vanuit gaan dat als het schoolvakantie is dat het veel drukker is dan een gewone doordeweekse dag. Daarnaast heb je nog te maken met het weer, schijnt het zonnetje en gaat het niet regenen dan zal het ook drukker zijn. Als je kinderen hebt kom je er bijna niet onderuit, als je naar de Efteling wilt gaan moet je bijna altijd gaan met de schoolvakanties en dit betekent weer drukte in de Efteling.

In 2017 had de Efteling 5,17 miljoen bezoekers en in 2018 steeg dat en waren er maar liefst 5,3 miljoen bezoekers.

Klik hier om de kalender van de Efteling te bekijken. 

Efteling drukte kalender 2019.

Gelukkig staat er op de website van Efteling een handige kalender met de openingstijden en natuurlijk met de verwachte drukte in de Efteling. Daarnaast kan je hier ook zien welke shows er die dag zijn en welke attracties gesloten zijn.

Hieronder een voorbeeld van de kalender. Ga je op een groene dag dan is het hoogstwaarschijnlijk een rustige dag, dan heb je nog normale drukte en bij donker oranje is het meestal een druk dag. Zoals hieronder is het in de herfstvakantie een drukke week. Klik op de afbeelding of hier om naar de kalender te gaan om te kijken hoe druk het waarschijnlijk is als jij naar de Efteling gaat.

drukte Efteling vandaag

Vergeet daarbij ook niet te kijken naar het weer, als het de hele dag regent zal er waarschijnlijk geen kip zijn, als het lekker weer is zullen meer mensen erop uit trekken.

Tot slot.

De meeste echte topdruktes zijn met de zomer vooral als er ook nog de negen pleinen festijn is. Vorig jaar had het park een record te pakken met ruim 39.000 bezoekers. Attractie zoals Symbolica hadden een wachtrij van 70 – 80 minuten.  Dus kijk goed op de kalender van de Efteling om deze drukte te voorkomen.

Bedankt voor het lezen, wil je graag reageren dan kan dat onderaan deze pagina.

Bekijk ook ons blog over overnachten bij de Efteling, ook een super ervaring. 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een gedachte over “Drukte Efteling vandaag? Bekijk het hier!!”